Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:30 ΜΕΤΡΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...


ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ ...
Αυτή την είκονα θα παρουσιάζει η κεντρική πλατεία των Σκοπίων τον ερχόμενο Μάρτιο. Η σκοπιανή ηγεσία ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της με το υπερφυσικών διαστάσεων άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Το θράσος και οι προκλήσεις της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ δεν έχουν όρια. Σύμφωνα με...

πληροφορίες των ελληνικών διπλωματικών αρχών στο Ιράκ, που ενημέρωσαν την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ ζήτησε από την κυβέρνηση του Ιράκ να στήσει ένα μνημείο στην περιοχή του Αρμπίλ στο Βόρειο Ιράκ για τη Μάχη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα. Την περιοχή αυτή, που βρίσκεται στην περιοχή των Κούρδων, ελέγχει ο Κούρδος ηγέτης Μασέρ Μπαρζανί.

Με τον τρόπο αυτόν η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ δεν περιορίζεται σε όσα ανιστόρητα κάνει εντός της χώρας, αλλά όπως φαίνεται πλέον παίρνει πρωτοβουλίες και στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια οικειοποίησης της ελληνικής ιστορίας.

Πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε στα Σκόπια και ένας «καθηγητής» που δηλώνει επίτιμος πρόεδρος της Rock art Academy. Ο Ντούσκο Αλέξοβσκι δήλωσε ότι ανακάλυψε τα πρώτα ίχνη της παλιάς μακεδονικής γλώσσας που χρονολογείται, όπως υποστηρίζει, εδώ και 4.000 χρόνια.

2 σχόλια:

AATON είπε...

Μήπως είναι ώρα να μπουκάρουμε μέσα και να τους μάθουμε λίγη ιστορία;
Αρκετά ανεχτήκαμε το κάθε μπάσταρδο μαϊμούνι, που εκμεταλλεύεται αδυναμίες ανάξιων πολιτικών και πλάτες κάποιων ισχυρών.
Νομίζω πως τρείς ημέρες είναι αρκετές για ένα μάθημα που θα το θυμούνται για πάντα.
Άντε με τους κολόγυφτους..αρκετά και μη παρέκει!!

Πατριάρχης είπε...

Αρκετά έχουμε ανεχθεί τόσα χρόνια, κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι γείτονες μας περνάνε για πολύ μαλάκες. Ως πότε όμως!!!