Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

9.500 ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ 1,950 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ


Η ΑΜΚ τελείωσε. Το αποτέλεσμά της μόνο θετικό μπορεί να κριθεί. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. 9.500 ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ 1,950 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Μπράβο στον κόσμο που πήρε μετοχές. Μπράβο στον κόσμο που πίστεψε το όραμα και την ιδέα Ζαγοράκη. Η δεύτερη ΑΜΚ το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεκινήσει σύντομα. Πολύ σύντομα. Ο κόσμος που δεν πήρε μετοχές σε αυτήν τη ΑΜΚ σίγουρα θα πάρει στην επόμενη. Θα δει ότι τα λεφτά που έδωσαν οι προηγούμενοι μέτοχοι πήγαν για τον καλό του ΠΑΟΚ. 9500 ΠΑΟΚτσήδες θα έχουν πλέον το δικαίωμα να παίρνουν μέρος στις γενικές συνελεύσεις του ΠΑΟΚ. Θα έχουν γνώμη και θα μπορούν να εκφέρουν άποψη για τον ΠΑΟΚ μας. Τα γραφεία πλέον είναι μικρά για να τους χωρέσουν όλους. Το παλατάκι φαντάζει σαν την καλύτερη λύση για τις γενικές συνελεύσεις. Μα και αυτό δεν θα είναι αρκετό μετά την δεύτερη ΑΜΚ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ Όλοι ενωμένοι κοντά στον ΠΑΟΚ για να γίνει ακόμα πιο δυνατός.


ΥΓ. Τώρα πρέπει να βγουν τα ονόματα των επιχειρηματιών οι οποίοι δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ όπως είχαν υποσχεθεί. Να δούμε ποιος είναι ο μεγάλος ΠΑΟΚτσης τελικά. Να ξέρει και ο κόσμος πλέον με ποιους έχει να κάνει.

http://paokclub.blogspot.com

3 σχόλια:

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα. Δηλάδη αν υπάρχει ενας μεγαλό επιχειρημάτιας που έβαλε μόνο 2.000 € σε ικανοποίει περισσότερο που ενας φτωχός έβαλε περισσότερα απο αυτόν. Εννοώ οτι κάποιοι δεν θα κάτσουν να βάλουν λίγα για να λένε απλώς οτι έβαλαν

palalos είπε...

στον δρομο της εξυγιανσης και της διαφανειας.....στον δρομο της συσπειρωσης και της αποφασιστικοτητας....ο ΠΑΟΚ μα ςθα ξαναγινει μεγαλος....ΘΑ ΓΑΝΑΞΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΩ...

καλημερα και καλως σε βρηκα!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Κι εγώ θέλω τη λίστα με τους μετόχους, γιατί στα κακαρίσματα καλοί είναι μερικοί, αλλά από αβγό τίποτα