Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

Εκσπερμάτωσαν τα όργανα δαπάναις Δημοσίου


Συνέβη και αυτό για να πεισθεί και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας πως στην Ελλάδα ακόμη και η εκσπερμάτωση ενός οργάνου της Τάξεως μπορεί να επιχορηγηθεί από τον Έλληνα φορολογούμενο.

Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία, που διακωμωδεί τα τεκταινόμενα στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και αποκαλύπτει το μέγεθος της κωμικοτραγικής κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια διοίκηση.

Η ιστορία είναι απλή. Σχεδιάζεται μία επιχείρηση αποκάλυψης των παρανομιών που συμβαίνουν σε ένα στριπτιζάδικο. Τα όργανα της Τάξεως επισκέπτονται το μαγαζί ως πελάτες και κλείνουν συμφωνίες με τα κορίτσια. Ορισμένοι εξ αυτών των αστυνομικών, όμως, κλείνουν καλύτερες συμφωνίες από άλλους και έτσι τα κορίτσια για ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ έκαστος, «διευκολύνουν» τα αστυνομικά όργανα να φθάσουν στην... κορύφωση. Κατόπιν τούτου και αφού άπαντες ικανοποιηθούν, τότε οι παράνομοι «μπουζουριάζονται», καθώς επίσης και τα κορίτσια. Πρόκειται για την επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου» σε έκδοση νεοελληνική και μάλιστα με μεγάλη δόση βαλκανικής κουτοπονηριάς. Για όλα τα παραπάνω, ακόμη και για τις "μαλάξεις" από τα επιτήδεια χέρια των επαγγελματιών του έρωτα, πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης

Ίδρωσαν… στην κυριολεξία οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι μετείχαν σε επιχείρηση σύλληψης ιδιοκτήτη στριπτιζάδικου στα Ιλίσια. Ο επιχειρηματίας είχε στήσει κρυφές κάμερες και κατέγραφε εν αγνοία τους τους πελάτες, οι οποίοι μετά την… παράσταση ήθελαν να… δοκιμάσουν τα κάλλη των χορευτριών.

Οι αστυνομικοί φρόντισαν να πιάσουν επ’ αυτοφώρω τις… χορεύτριες, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία, για να «δέσουν» την υπόθεση. Μάλιστα, περιέγραψαν με γλαφυρό τρόπο σε δελτίο τύπου, πόσο κόπιασαν…

«Ο ένας εκ των αστυνομικών συμφώνησε με μία εκ των γυναικών για τον ατομικό χορό και, αφού αρχικά τον οδήγησε σε υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου, όπου παρέδωσε το προσημειωθέν από την Υπηρεσία μας χρηματικό ποσόν των πενήντα (50) ευρώ, στη συνέχεια αυτή τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παντελώς γυμνή έτριβε τα γεννητικά της όργανα πάνω στο μόριο του αστυνομικού, προσποιούμενη την ερωτική πράξη, αφήνοντας τον ίδιο να τη θωπεύει ελεύθερα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ επίσης προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του αστυνομικού-πελάτη, με αποτέλεσμα αυτός να εκσπερματώσει…».

Ο συντάκτης του αστυνομικού δελτίου είναι ένας ικανότατος άνθρωπος, ο οποίος θα έπρεπε πάραυτα να προσληφθεί ως δημοσιογράφος και κειμενογράφος. Το επιμύθιο, ωστόσο, από αυτήν την ιστορία θυμίζει την παλιά σοφή ρήση, που μπορεί να αποδoθεί μόνο με την αργκώ. Ως γνωστόν, δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, παρά μόνο χυδαία μυαλά: «Άλλος γ… και άλλος πληρώνει».

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου:
Από:zougla.gr

2 σχόλια:

AATON είπε...

Νομίζω κάπου σου διέφυγε κάτι...
"Τα προσημειωμένα χρήματα, επεστράφησαν στην υπηρεσία μας.."

Άρα, τζάμπα εξπερμάτωσε ο σκληρά εργαζόμενος αστυνομικός.
Με κάτι τέτοια, λέω να πάω να καταταγώ εθελοντής στην ασφάλεια..

Πατριάρχης είπε...

Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.