Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

Άσχετο αλλά επίκαιρο!

Πρόσθατα έλαβα το παρακάτω μύνημα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Εξαρτημένος ΝΑΙ! Περιθωριακός ΟΧΙ!

Δεν με ενοχλεί η δύσπνοια! Εξ άλλου δεν είμαι δρομέας!
Δεν με ενοχλεί η επιβάρυνση της υγείας μου!
Εξ άλλου είτε υγιής είτε άρρωστος μια μέρα θα τελειώσω!
Δεν με ενοχλεί που θα πληρώσετε όλοι εσείς για να γίνω εγώ καλά αν ο μοι γέννητο αρρωστήσω!
Δεν με ενοχλεί που βρωμάει η ανάσα μου με ότι αυτό σημαίνει!
Δεν με ενοχλεί που πέρα από τα άλλα δεν διαφέρει η εικόνα μου από μια μαϊμού που δεν έχει επίγνωση όταν της δίνουν ένα τσιγάρο να καπνίσει! Γιατί μήπως έχω εγώ? Μηχανικά το κάνω! Επομένως?..........
Δεν με ενοχλεί το έξοδο! Και όταν δεν κάπνιζα στον άσσο ήμουν!
Δεν με ενοχλεί που ενοχλούνται οι άλλοι από την έξη μου!
"Δημοκρατικό μου δικαίωμα" είναι να τους ενοχλώ με τις κακές μου συνήθειες!
Μα θα μου πεις το δημοκρατικό σου δικαίωμα σταματάει εκεί που αρχίζει να ενοχλείται ο διπλανός σου!
Και ποιος σου είπε ότι έχουμε δημοκρατία θα σου απαντήσω εγώ! Επομένως…..άντε πήγαινε από δω πέρα ρε!!!!!!
Δεν με ενοχλεί η κατάχρηση κάτω από ειδικές συνθήκες διότι στην ζωή πρέπει πολλές φορές να φτάνεις και στα άκρα! Σε όλες τις εκφάνσεις της! Για να αποκτήσεις αίσθηση του μέτρου! Οι Σπαρτιάτες έβαζαν τους δούλους στο τζαμπέ να μεθύσουν για να παραδειγματιστούν τα παιδιά τους από τις συμπεριφορές των μεθυσμένων!!! Εμείς δούλους δεν έχουμε! Επομένως το πείραμα ή το κάνεις μόνος σου ή δεν έχεις αίσθηση του μέτρου!
Εν κατακλείδι. Δεν με ενοχλεί τίποτα!!.........................................................

Ένα πράγμα μόνο με ενοχλεί!..........................................................................

Πως άφησα εγώ τον εαυτό μου να γίνει ένας εξαρτημένος! Και μάλιστα από κάτι που από ότι λένε δεν είναι και ωφέλιμο! Ή τουλάχιστον υπάρχουν εξαρτήσεις που θα ήταν περισσότερο ανώδυνες και μπορούσα να επιλέξω. Αλλά μάλλον διάλεξα την χειρότερη!

Όντας λοιπόν εξαρτημένος δέχομαι και είμαι υπέρμαχος «να μου το κόψετε» αλλά όχι με το ζόρι! Είμαι εξαρτημένος! Επομένως άρρωστος! Όταν απειλήθηκα-από πρόσωπα ή καταστάσεις- αντέδρασα αρνητικά! ΘΕΛΩ ΑΡΩΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ.

Θέλω τις καλλίτερες συνθήκες που θα σέβονται το δικαίωμά μου στην εξάρτηση και τον κατάλληλο χώρο αποθεραπείας ενός αρρώστου-παράνομου που δεν είναι αρνητικός να σωφρονισθεί. Θέλω το καλλίτερο σαλόνι που διαθέτει ο χώρος εργασίας μου να ορισθεί σαν χώρος καπνιστών! Και θέλω και καλό ντεκόρ. Γλάστρες εσωτερικού χώρου, κάδρα με τοπία στους τοίχους, καθίσματα αναπαυτικά και κεριά που απορροφούν τις οσμές του τσιγάρου!
Εγώ στο πρώην ψυγείο του super market δεν μπαίνω να καπνίσω! Εκεί που κάποτε βάζαμε τα σφάγια δεν θα με βάλετε τώρα να καπνίσω! Διότι φαίνεται καθαρά ότι δεν σέβεστε τους άρρωστους!!!! Αλλά ούτε και σε υμιυπαίθρια θα βγω ούτε σε προθαλάμους! Είμαι σοβαρός και αξιοπρεπής εξαρτημένος-άρρωστος εγώ δεν είμαι παίξε γέλασε!
Και εις ένδειξη διαμαρτυρίας σταματάω από 1/7/09 το κάπνισμα σε κάθε εργασιακό χώρο μέχρι να βρω κατάλληλες συνθήκες σταδιακής αποθεραπείας.
Με ότι αυτό συνεπάγεται! Και μέχρι τότε: Προσοχή στον άρρωστο με στερητικά σύνδρομα!

....με την αδειά σου

Κ. Φίλης
Εξαρτημένος μέχρι νεωτέρας!

5 σχόλια:

Yannis_p είπε...

H ginontai oloi oi xwroi kapnistwn salonia h tipota! toulaxiston to stamataei...kati einai kai ayto

φίλης κ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κάποτε προπαγαδάνδιαζαν-διαφήμιζαν την χρήση. Τώρα την απαγορεύουν! Όχι Κύριε. Θα υποστείς και θα πληρώσεις για αυτό που προπαγάνδιζες και διαφήμιζες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社

Homeowner Loans είπε...

A great website - thanks for sharing.
Frank @ Loans