Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣE ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ!!!!!


ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣE ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ VISA!



Με αμείωτη προκλητικότητα συνεχίζουν τις διεθνείς κινήσεις του οι Σκοπιανοί στον αμετακίνητο στόχο τους για πλήρη οικειοποίηση όλων των συμβόλων, μορφών, προσώπων, ονομάτων, προσωπικοτήτων που αφορούν τη μία και αληθινή Μακεδονία των Ελλήνων!

Αυτή τη φορά ειδικότερα, κατάφεραν να πάρουν έγκριση και να κυκλοφορήσουν πιστωτική κάρτα VISA με τυπωμένη πάνω της τη μορφή του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου!!!


ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην εν λόγω κάρτα δεν εμφανίζεται ο αυθεντικός Ήλιος της Βεργίνας (Αιγές), επειδή ακριβώς, χάρη στη δυναμική και μαζική κινητοποίηση Ελλήνων του Εξωτερικού (όπως π.χ. το Κυπριακό CANA), που οδήγησαν με τη σειρά τους στην παρέμβαση των Βουλευτών Μπιλιράκη και Μαλόνευ, κατάφεραν την πανίσχυρη αμερικανική εταιρία, που τυπώνει και εκδίδει τις πιστωτικές κάρτες, να αποσύρει προηγούμενη πιστωτική κάρτα των Σκοπιανών με τον Ήλιο της Μακεδονίας μας, γεγονός για το οποίο διαμαρτύρεται πρωτοσέλιδα η σκοπιανική εφημερίδα Dnevnik (26-12-2008)!

Σε απάντηση της αναγκαστικής αυτής απόσυρσης της κάρτας VISA με τον Ήλιο της Βεργίνας, οι Σκοπιανοί προχώρησαν πλέον στην έκδοση της νέας προκλητικής κάρτας VISA με τον Μέγα Αλέξανδρο, γεγονός που επανακινητοποιεί ήδη την Ομογένεια!



«UMD»
Οι εξοργιστικές αυτές ενέργειες, γίνονται από την «Ηνωμένη “Μακεδονική” Διασπορά» («UMD») όπως αυτοαποκαλείται, μια διεθνή, ισχυρή οργάνωση των Σκοπιανών με κέντρο τις ΗΠΑ και διασυνδέσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου κατορθώνει να βλέπει ενίοτε και τον μέγα υποστηρικτή των Σκοπιανών, Αμερικανό Υφυπουργό Εξωτερικών Ντάνιελ Φριντ…


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=3996&Itemid=83

http://cyprusactionnetwork.org/urgent_stop_the_anti-hellenic_hate_stop_the_anti-hellenic_lobby



από Κωνσταντίνο Κάλφα
www.NOIAZOMAI.net

Από:oikosantoxis.blogspot.com

3 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 20/2 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2/3 ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΒΑΤΑΡ.

ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html

Πατριάρχης είπε...

εαν εγώ ντυθώ Εφη Θώδη θα πειράξει πολύ!!!

Finance είπε...

Οικονομικές και ιδιωτικές επενδύσεις Υπηρεσία

Για να σας βοηθήσουμε να ξεπεραστούν διάφορες οικονομικές ανησυχίες σας και να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές τους στόχους σας σε ένα περιβάλλον χωρίς δυσκολίες, θα σας καταθέσω μια έτοιμη παροχή χρηματοδότησης προς τους ιδιώτες, εταιρείες, ενώσεις σε μπελάδες ή αναζητούν βοήθεια για να λύσει μερικά από τα οικονομικά προβλήματά τους ή να ξεκινήσουν μια επιχείρηση.
- Επιλογή του ποσού που κυμαίνεται από 5.000 € έως 1.000.000 €.
- Επιλογή της περιόδου αποπληρωμής: μέχρι 25 έτη.
- ο ετήσιος ρυθμός αποπληρωμής 3% έως 8% ενδιαφέροντος.
Με αυτό κατά νου, παρακαλώ την καλοσύνη στείλτε μου ή επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail
αν σας ενδιαφέρει η προσφορά δανείου μου παρακαλώ την καλοσύνη να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια καλή απάντηση στο αίτημά σας.

Email: stephannefillon@gmail.com

Whatsapp: +33 751831991

εγκάρδια