Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2007

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)Είστε συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει πως είστε χέστηδες και κότες.Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν έχετε ποτέ γκόμενο / γκόμεναγιατί φοβάστε να τον / την πλησιάσετε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατίφοβάστε να βάλετε Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι σημαντικό.Καλύτερα για όλους θα ήταν να αυτοκτονήσετε.
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου)Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί και γι’ αυτό επιμένετε πάντα στιςαπόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε είναι καιρός να το βουλώσετε. Τρώτεχοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)Είστε κλασσικοί διανοούμενοι Μοιάζετε στον Ν.Δ.! Είστε διπρόσωπαγουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μια τάση στον παθητικό σοδομισμό και την αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε άποψη κάθε 3 δευτερόλεπτα.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνειτέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότεροι Καρκίνοι καταλήγουν στην φυλακή αν και είναι αθώοι.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε την αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ με τα ζώα.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Επίσης είστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει πάρα πολύ να ξύνετε τ’ αρχίδια σας όλη μέρα. Είσαστε εξπέρ στο να φορτώνετε την δουλειά σας στους άλλους. Έχετε την τάση να σας πιάνει ο ύπνος την ώρα του σεξ. Ιδανικά επαγγέλματα για σας: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής στρωμάτων.
Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν επικοινωνείτε καθόλου με την πραγματικότητα.Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσετε πολλά χρήματα γιατί είστε ανίκανοι καισπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και απαιτήσεις απ’ όλους. Οι άντρες Ζυγοί είναι τα καλύτερα υποψήφια θύματα για λοβοτομή. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς.
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου) [Οι χειρότεροι όλων!]Το παίζετε πονηροί και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτεεπαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και πρόκειται να φτάσετε ψηλά γιατί είστε γλειφτρόνια και τους έχετε όλους γραμμένους στην καραπουτσάρα σας.Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν συνήθως καριέρα ως Dominatrix, ενώ οιάντρες ως δήμιοι. Ο Kωστόπουλος (του Nitro) είναι Σκορπιός. Οι περισσότεροι Σκορπιοί δολοφονούνται σε μικρή ηλικία.
Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)Είστε ο κλασσικός αισιόδοξος. Έχετε μια ανεμελιά η οποία οφείλεται στογεγονός πως είστε παντελώς άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροιΤοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Πατακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικάχαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή (λόγω των μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ).
Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)Είστε άτομα με ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει νασκαλίζετε την μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ανθρώπου με καλλιέργεια, ενώ είστεμπουρτζόβλαχοι.
Υδροχόος
(21 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τ’ αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί αλλά και αμφισεξουαλικοί.Οι περισσότεροι Υδροχόοι βρίσκονται σε ψυχιατρεία.
Ιχθύς
(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι είστε αδερφές! Γκρινιάζετε συνεχώς και περιμένετε τα πάντα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί και τεμπέληδες. Οι γυναίκες Ιχθύς είναι κατίνες καιδε μπορούν να βρουν άντρα Με τίποτα.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε κανένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: